El GRAN SHOW del mirablaw, "The Band Live"

El Dissabte 8 d'Agost no va ser un dissabte normal, el grup "The Band Live" va venir a tocar a la nostra terrasseta, i ho van fer realitzant un espectacle impresionant, convertint un dissabte convencional, en el millor dissabte de l'estiu. No hi ha paraules per explicar el show.


Aquesta nit, el Mirablaw presentava un menú nocturn especial per l'actuació de The Band Live, el qual constava d'un pica pica, un plat principal i un postre, amb aigua vi i gaseosa inclòs. Un menú que va ser un èxit i que va ser felicitat per tots els nostres clients. Per tant, el servei va ser tot un èxit i si això li sumes el gran show del grup, doncs estem parlant d'una nit IMPRESIONANT.


La gent va animar-se a fer unes copes, d'entre les quals destacar la gran quantitat de mojitos que varen fer-se i que la gent va repetir en diverses ocasions. La gent ja contenta, va decidir aixecar-se i començar a ballar respectant les distàncies de seguretat, acompanyat d'amics i família i cantant a l'aire els grans èxits dels 80si 90s a la vegada que ho feien les vocalistes del grup.


Aquesta nit fou l'establiment del Mirablaw com el nou local de moda de Malgrat.

1 vista0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo