El bon clima del Mirablaw

Una gran semana que va culminar amb una actuació del grup "The Spinoff", un espectacle destacat sobretot pel bon rotllo que van transmetre a tots els nostres clients, els quals varen aixecar-se i batllar al ritme de les cançons del maravellós duet. Els dos integrants del grup van conectar molt bé amb els clients i si això li sumes un bon sopar i un mojito, es un èxit asegurat.


El Mirablaw va començar a agafar galons, setmana rere setmana el Mirablaw anava augmentant el seu aforament, amb clients repetitius que havien quedat satisfets dels últims 2 caps de setmana. Poc a poc el Restaurant s'estava convertint en el boca a boca de Malgrat i voltants, i això s'estava observant en el gran número de reserves que anaven augmentant durant la setmana.


La gent cada cop s'estava sentint més a gust. La temperatura de la terrasseta, el servei dels nostres cambrers, i la músiqueta portaven als nostres clients a sentir-se com a casa, que a la fi i el cap, es l'únic objectiu del Restaurant Mirablaw.2 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo