Sobre Mirablaw

EL MIRABLAW

Un espai on menjar, gaudir i trobar-te amb aquells que estimes.

El Mirablaw Restaurant & Chill va obrir les seves portes l'11 de juliol del 2020,oferint una carta basada en una cuina tradicional i mediterrànea, especialitzada sobretot en l'elaboració d'arrossos i brases. 

El Restaurant ofereix Menús setmanals, de cap de setmana I carta. Oferim un servei de qualitat amb productes de proximitat. Ens esforçem cada dia en millorar els nostres plats i l’atenció als notres clients.

Us esperem amb els braços oberts i esperem que la seva estada en el nostre restaurant sigui el més plaent possible.

IMG_8189.heic
IMG_8152.HEIC
DSC_0061.jpeg

COVID 19

El millor servei acompanyat de la millor seguretat.

L'equip i direcció del restaurant és conscient de la situació de gravetat que la nostra societat ha patit els últims mesos i és per això que, en el Mirablaw, hem establert mesures de precaució per tal de que els nostres clients es sentin el més segurs possible.

Tenim diferents punts de seguretat Covid repartirts per tot el restaurant, una terrassa de grans dimensions per salvaguardar les distàncies de seguretat, mesurador de temperatura corporal, i totes les taules seràn desinfectades previament per evitar cap tipus de contaminació. Tot això, amb l'objectiu de establir un nivell de seguretat elevat per la tranquil·litat dels nostres usuaris.

Captura de pantalla 2020-09-04 a las 23.

AJUDA'NS A MILLORAR

Escriu el teu comentari i comenta'ns com ha estat la seva experiència al Mirablaw

DSC_0046.jpeg

COME & ENJOY