DSC_0026 2.jpeg

Menús Mirablaw

EL MIRABLAW

Un menjar de qualitat i de proximitat.

En el Mirablaw Restaurant & Chill oferim uns productes de qualitat i de proximitat. En tots els plats que oferim a la carta hi posem tota la nostre il·lusió i amor sempre amb l'objectiu de la màxima satisfacció del client.

Dins de la nostra oferta gastrònomica, trobem des de amanides, plats per compartir, pizzes, entrepans, hamburgueses, les famoses "coques de la casa", un variat de peixos i per últim, les nostres especialitats: la brasa i els arrossos i fideuàs. 

Per tant, la nostra cuina pretén seguir les receptes tradicionals, sempre amb l'objectiu d'aconseguir un sabor impresionant i respectar la gran qualitat dels nostres productes. 

Solomillo
Solomillo

Tortelini de espinacas con salsa roquefo
Tortelini de espinacas con salsa roquefo

Costillar de cordero
Costillar de cordero

Solomillo
Solomillo

1/20
WhatsApp Image 2020-08-30 at 17.33.48.jp
WhatsApp Image 2020-08-25 at 17.37.46.jp

MENÚS

La varietat de Menús al Mirablaw

Al Restaurant Mirablaw els clients poden gaudir del Menú setmanal que oferim de dilluns a divendres, i que es renova cada 7 dies, sempre oferint la millor qualitat dels plats i mantenint un preu de només 11,50€, amb pa, vi aigua, gaseosa o refresc inclòs. 

Els caps de setmana, el Mirablaw també ofereix un menú especial, destacat sobretot per la presència del mar, en el que es pot escollir una deliciosa paella, un arrós negre o una saborosa fideuà de segon. 

Entre d'altres, cal destacar que el Mirablaw també ha anat elaborant menús diferents per a dies o nits especials, com va ser la ocasió en la que el grup "The Band Live" va venir a tocar al nostre restaurant i en el que vam oferir un menú compost per diversos plats de pica pica i un plat principal amb postre i beguda. O com per exemple, el menú dels dijous, el qual destaca per oferir paella com a segon plat i mantenint el mateix preu del emnú setmanal: 11,50€.

WhatsApp Image 2020-08-25 at 17.37.02.jp

ENJOY FOOD